Mondelez Hungária

Üdvözüljük a Mondelez Hungária Kft. oldalán!

Cégünk a Mondelēz International Inc. leányvállalataként snack termékeket forgalmaz. Anyavállalatunk a Kraft Foods International Inc. 2012. októberi kettéválásával jött létre; több mint 100 országban működik és évi 35 milliárd dolláros forgalmával a világ legnagyobb snack termékeket gyártó vállalata. Magyarországon piacvezető a csokoládé, keksz és cukorka termékkategóriákban.

Mondelez Hungary Budapest Duna

Budapesti irodánk a Duna partján, az Infoparkban található

A Mondelēz International Inc. Magyarországon két gyártókapacitással rendelkezik. A Győri Keksz Kft. székesfehérvári üzemében az új, innovatív Milka szendvicstermékek mellett a Tuc sós kréker családot, a Pilóta szendvicskekszet, az Albert kekszet és a Győri édes család termékeit állítják elő, A győri üzemben pedig a Negro és a Halls cukorkákat. Mindkét üzemünk export termelése jelentős.

Míg kereskedelmi képviseletünk 2013. áprilisában felvette anyavállalatunk nevét, gyáraink változatlanul Győri Keksz néven integrálódtak a Mondelēz International Inc. globális szervezetébe, ezzel is tovább ápolva a Győri Keksz több mint százéves történelmét és hagyományait.

Mondelez Hungary Halls Cucorka

Győri gyárunk, itt készül a Negro és a Halls cukorka

Több száz munkavállalónk nap mint nap azon fáradozik, hogy fogyasztóinknak minőségi, változatos és ízletes snacking megoldásokat nyújtsunk és innovatív termékfejlesztéssel kiszolgáljuk a legkifinomultabb snacking szükségleteket is.

Ennek példája többek között a Mondelēz International Inc. európai szervezetének 2013. tavaszán bejelentett, közel 20 millió dolláros befektetése is székesfehérvári üzemünkbe. Gyárunkban az év eleje óta állítjuk elő a Milka sós és édeskekszes szendvicstermékeit és a székesfehérvári üzem látja el e termékekkel az európai piacot.

A Mondelēz International Inc. hazai leányvállalatainál a legkiválóbb szakemberek dolgoznak és célunk, hogy a legtehetségesebb munkaerőt vonzzuk cégünkhoz.

Mondelez Hungary Budapest

A csapatmunka erejében hiszünk

Vállalati felelősségvállalás

A Mondelēz International Inc. számára a vállalati felelősségvállalás kulcsfontosságú. Sikeres élelmiszergyártó vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy támogassuk a helyi közösségeket, a mélyszegénységben élőket, a segítségre szoruló embertársainkat. Természeti katasztrófák vagy krízishelyezetek idején azonnali segítséget nyújtottunk és aktívan közreműködtünk a kárenyhítésben. Társadalmi felelősségvállalási programjainkat számos civil szervezettel és önkormányzattal összefogva valósítottuk meg. Partnereink között említhetjük a Magyar Élelmiszerbankot, a Magyar Vöröskeresztet, a Győri Patrónus Lions Clubot és Székesfehérvár MJV önkormányzatát is.

Munkatársaink rendszeresen önkéntes munkát is vállalnak, ezzel is segítve közösségeinket. Számos alkalommal gyűjtöttünk adományokat a rászorulóknak - kreatív támogató programokhoz csatlakozva -, de részt vettünk oktatási intézmények, rehabilitációs központok korszerűsítésében, felújításában is. Hiszünk benne, hogy a legkisebb segítség is komoly hatással lehet rászoruló embertársaink életminőségének javítására.

Mondelez Hungary

Hiszünk kollégáink, partnereink és a közösségeink sikerében és növekedésében